User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password
LinksLegend » Listing Details
ID:828
Title:Forsikring - Bjornhaug Assuranse.
URL:http://bjornhaugforsikring.no/
Category:Regional: Europe
Description:Bjørnhaug Forsikring er en dyktig og faglig meget sterk representant for If Skadeforsikring på privatmarkedet i Norge. Forsikringsmarkedet har i de siste år gjennomgått store omveltninger med langt flere aktører og mindre lokal tilstedeværelse. Dette har mange årsaker, men det er klart at det er store kostnader med lokal kontordrift. Vi i Bjørnhaug Forsikring tar på oss kostnadene ved å drifte vårt eget kontor i Fræna kommune og tar imot av besøk fra hele Romsdalshalvøya av de som ønsker tilbud på sine forsikringsdekninger eller nytegning. På den annen side er det også viktig for mange å ha en fast kontaktperson man kan nå på telefon, epost eller skype. Dette er vi også gode på og du ringer oss når det er noe du lurer på vedrørende din polise hos If Skadeforsikring. Vi gir deg, som kontakter oss, ytterst gode faglige råd om forsikring.
Meta Keywords:forsikring, Båtforsikring, Bilforsikring, Husforsikring, Innboforsikring, Livsforsikring, Mobilforsikring, Mopedforsikring, Motorsykkelforsikring, Reiseforsikring
Meta Description:Forsikring bestiller du hos Bjørnhaug Assuranse - din privat representant for If skadeforsikring NUF. Ring oss om din forsikring idag.
 
Performing Arts
  • Latest articles